RIP Harri Kumpulainen

Lauantaina 14.5. järjestetyissä Pohjanmaan mestaruuskilpailuissa kohtasimme suuren surun, kun Järvenpään Kädenvääntäjien arvostettu jäsen Harri Kumpulainen menehtyi äkillisen sairauskohtauksen seurauksena. Harrilla oli tärkeä rooli Järvenpään vääntäjissä, sekä koko Suomen vääntöperheen jäsenenä.
 

Sydämellinen, innokas kädenvääntäjä, joka oli valmis tekemään lajin eteen kaikkensa. Harri oli menestyksekäs vääntäjä jolle kädenvääntö oli kaikki kaikessa ja tämä nähtiin menestyksekkäinä voittoina useana perättäisenä vuonna lukuisissa eri kilpailuissa. Hän oli aina valmis lähtemään lajin perässä niin kilpailuihin, messuille kuin seurasta riippumatta kaikkiin yhteistreeneihin mihin päin Suomea tahansa.

 

Harri tullaan muistamaan ystävänä, kilpakumppanina sekä aktiivisena treenikaverina.

 

Harri Kumpulaisen muistoa kunnioittaen ja omaisten suruun osaa ottaen,

Koko kädenvääntöperheen puolesta,

Suomen Kädenvääntöliitto Ry:n hallitus

Uutiset:

Yhteistyökumppanit:
No event found!