Lisenssi

Lisenssi

Suomen Kädenvääntöliitolla on käytössään Suomisport-palvelu, josta voi hankkia kilpailulisenssin, harrastajalisenssin, kannatuslisenssin, sekä vakuutuksen.

HUOM! Kilpailulisenssi ei sisällä vakuutusta. Vakuutus on ostettava erikseen.

www.suomisport.fi

Lisenssityypit
  • Kilpailulisenssi (45 €): Kaikille pro-, junior- ja master-sarjoissa kilpaileville.
  • Harrastajalisenssi (20 €): Kaikille noviisi-sarjassa kilpaileville, sekä harrastajille jotka ovat jo lajissa mukana ja harjoittelevat säännöllisesti. (Harrastajalisenssi on heitä varten jotka eivät ole vielä kilpailleet tai haluavat pysyä kilpailemattomina harrastajina). Lisenssiä ei vaadita ensikertalaisilta eikä lajia ensimmäisiä kertoja kokeilevilta.
  • Harrastajalisenssin päivitys kilpailulisenssiksi (25 €): Noviisi-sarjalaisille, jotka siirtyvät pro-sarjaan kilpailemaan. Edellyttää jo voimassaolevaa harrastajalisenssiä.
  • Kannatuslisenssi (20 €): Heille jotka eivät harrasta lajia, mutta haluavat kannattaa liiton toimintaa.

Vakuutus

Huom! Kaikilla alle 18-vuotiailla kilpailevilla junioreilla vakuutus on pakollinen. Vakuutus ei tarvitse olla liiton tarjoama, mutta sen tulee kattaa kilpaurheilu kädenväännön osalta.

Vakuutus kaudelle 1.3.2023-31.12.2023 on myynnissä Suomisport-palvelussa.
Vakuutuksien hinnat: 125 € (aikuiset), 63 € (nuoret: 2005 tai myöhemmin syntyneet).

Mikäli olet jo ostanut kilpailulisenssin, niin valitse Suomisportissa ”Lisenssin jo hankkineet vakuutuksen ostajat” (Maksaa vakuutuksen lisäksi 1,50 euroa, jolla katetaan myyntikulut).

Vakuutustiedot: Sporttiturva – kädenvääntö

Henkilötietojen käsittely Suomisport-palvelussa

Yhteistyökumppanit:
No event found!