Kädenvääntöleiri Tampereella

Lauantaina 27.8 TKT-Nääsvääntö järjestää yhteistyössä Suomen kädenvääntöliiton kanssa kädenvääntöleirin Tampereen Ensilässä (TKT:n leiri- ja valmennuskeskuksessa, Kiikkisensola 5, 33680 Tampere).

 

Leiriä vetämään saapuu ruotsalainen kädenvääntölegenda Anders “Carlos” Karlsson, joka on vetänyt vastaavanlaisia leirejä ympäri maailman ja kävi vetämässä ensimmäisen leirin Suomessa samoissa puitteissa vuonna 2019. Leiri on suunnattu kaikille suomalaisille vääntäjille tasosta riippumatta, suosittelemme leiriä vahvasti seurojen valmennuksesta vastaaville. Leirin kieli on englanti, mutta tulkataan tarvittaessa.

Leirillä on tarkoitus käydä läpi kaikkea pöytätyöskentelystä harjoitteluun sekä kilpailuvalmistautumisesta mentaalipuolen harjoittamiseen.

 

Leirin hinta on 40 €/osallistuja ja se sisältää edestakaisen kuljetuksen ennakkoon sovitusta paikasta ja paluun samana iltana (omalla autolla saapuminen on mahdollista), yhden ruokailun kahveineen, saunan, uimisen ja iltariennot. Ensilässä mahtuu tarvittaessa myös majoittumaan, sisämajoitustilaa löytyy noin 20 henkilölle, mutta alueella on mahdollista majoittua asuntoautolla tai -vaunulla, tai omalla teltalla, myös veneen saa laivalaituriin parkkiin. Majoittujille ei järjestetä erillistä paluukuljetusta seuraavalle päivälle, kyytejä voi kuitenkin kysellä järjestävältä seuralta.

 

Alustavan aikataulun mukaan leiripäivä alkaa lauantaina noin klo 10.30, eli menokuljetuksen lähtöaika Tampereen rautatieasemalta on klo 10.00 ja paluukuljetus takaisin keskustaan klo 22. Virallista leiriohjelmaa aamusta alkuiltaan, jonka jälkeen Ensilän saunat lämpiävät halukkaille. Tarkempi aikataulu vahvistetaan lähiaikoina.

Paikassa on myös iltaa varten grillausmahdollisuus, illan grillausta sekä muuta iltapalaa varten omat eväät ja saunajuomat mukaan. Eväille ja juomille löytyy kylmäsäilytystilaa paikan päältä.

 

Leirille tulee ilmoittautua viimeistään 15.8. mennessä, jotta saadaan ruokailu-, majoitus- ja kuljetusresurssit hoidettua.

 

Rajallisen sisämajoitustilan vuoksi majoitustilat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä ja eri majoitusvaihtoehtoja voi valita ilmoittautumislomakkeella. Huom. sisämajoitustilat ovat päärakennuksen yläkerrassa kolmessa huoneessa, joihin mahtuu 4-8 hlöä nukkumaan per huone, eli yksityisiä henkilökohtaisia huoneita ei ole jokaiselle varattavissa, vaan kyse on yhteismajoituksesta. Vahvistamme jokaiselle majoitukseen ilmoittautuneelle, kuinka majoitus onnistutaan järjestämään.

Jokaiselle ilmoittautuneelle lähetetään myös tarkempi leiri-info vahvistettuine aikatauluineen.

 

Ilmoittautuminen leirille sähköisellä lomakkeella, linkki: https://forms.gle/tmhRCus8V3xfbVqf9

Lisätietoja:
KPJ TKT-Nääsvääntö / VPJ Suomen kädenvääntöliitto
Ville Mutikainen
0442819805

 

Ruokailu-, kuljetus- ja majoitusasiat:
Siina Mutikainen (tavoitettavissa 1.8. alkaen)
0504771999
No event found!
Load More