Muistutus EM-kilpailuihin osallistumisesta kiinnostuneille

Mikäli olet kiinnostunut paikasta EM-kilpailuissa, pidäthän huolen, että täytät oheisen lomakeen tämän viikon aikana, viimeistään sunnuntaina 19.3.2023.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0zpOkiI52C5ORBsEgFFa0tiy2eny-qm-uCbjkqEJrClq1AA/viewform

Lomakeen täyttäminen ei sido vielä mihinkään, eikä takaa paikkaa maajoukkueessa. 19.3 jälkeen tulleita ilmoituksia ei maajoukkuevalinnoissa oteta huomioon. Lomakkeella kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan 2023 EM-kilpailuihin liittyviin asioihin.

 

Suomen Kädenvääntöliiton hallitus tekee maajoukkuevalinnat ensisijaisesti 18-19.3.2023 Kurikassa väännettyjen SM-kilpailujen perusteella, mutta myös muita kilpailunäyttöjä voidaan ottaa huomioon maajoukkuetta nimettäessä. Maajoukkue nimetään heti SM-kilpailujen jälkeen. Valinnat ilmoitetaan suoraan lomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen ja samalla toimitetaan tarkempi tietopaketti kilpailuihin liittyen. Maajoukkueeseen valitulla kilpailijalla on valintailmoituksen jälkeen viikko aikaa vastata ottaako hän maajoukkuepaikan vastaan vai ei.  Tämän jälkeen hallitus voi tarjota paikkaa seuravalle tai jättää paikan täyttämättä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit lähettää kysymykset sähköpostitse hallitus@skvl.net
tai soittamalla 0400-314989/Erika.

Yhteistyökumppanit:
No event found!