Lisenssi 2024

Lisenssit kaudelle 2024 ovat nyt myynnissä. Lisenssin voimassaoloaika on 1.1.2024-31.12.2024.

Lisenssityypit:

  • Kilpailulisenssi (50 €): Kaikille pro-, junior- ja master-sarjoissa kilpaileville.
  • Harrastajalisenssi (20 €): Kaikille noviisi-sarjassa kilpaileville, sekä harrastajille jotka ovat jo lajissa mukana ja harjoittelevat säännöllisesti. (Harrastajalisenssi on heitä varten jotka eivät ole vielä kilpailleet tai haluavat pysyä kilpailemattomina harrastajina). Lisenssiä ei vaadita ensikertalaisilta eikä lajia ensimmäisiä kertoja kokeilevilta.
  • Harrastajalisenssin päivitys kilpailulisenssiksi (30 €): Noviisi-sarjalaisille, jotka siirtyvät pro-sarjaan kilpailemaan. Edellyttää jo voimassaolevaa harrastajalisenssiä. (Valitse lisenssikohdassa ”kilpailulisenssi”, mikäli sinulla on jo voimassaoleva harrastajalisenssi niin hinta kilpailulisenssille on 30 €.)
  • Kannatuslisenssi (20 €): Heille jotka eivät harrasta lajia, mutta haluavat kannattaa liiton toimintaa.

Huom! Lisenssi ei sisällä vakuutusta.
Vakuutuksen voi ostaa lisenssin oston yhteydessä. Vakuutuksen voimassaoloaika: 1.1.2024-31.12.2024.
Vakuutuksien hinnat: 170 € (aikuiset), 75 € (nuoret: 2006 tai myöhemmin syntyneet).
Vakuutuksen voi ostaa myös myöhemmin, valitse silloin lisenssiksi ”Lisenssin jo hankkineet vakuutuksen ostajat”. (Tämä maksaa vakuutuksen lisäksi 2 euroa, jolla katetaan myyntikulut.)
Vakuutustiedot: Sporttiturva – kädenvääntö

Huom! Kaikilla alle 18-vuotiailla kilpailevilla junioreilla vakuutus on pakollinen. Vakuutus ei tarvitse olla liiton tarjoama, mutta sen tulee kattaa kilpaurheilu kädenväännön osalta.

Lisenssin voi hankkia Suomisport-palvelun kautta.

Yhteistyökumppanit:
No event found!